Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skargi na pracowników frakcji

spluwa

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.8243cd9c953b6448928b880c0df3ccab.png

Nie stosowanie się do poniższego wzoru skutkuje usunięciem wiadomości.
• Zakazuje się podrabiania skarg.
• Większa ilość dowodów zwiększa szanse na przyjęcie skargi. 
• Wszystkie wysłane skargi bez wystarczających dowodów będą odrzucane.
• Jako dowody uznawane przez zarząd są głównie screen'y z gry bądź z logów serwerowych, nagrania.
• Pod skargą prawo do wypowiedzi ma zarząd frakcji, osoba na którą została złożona skarga oraz twórca tematu. 
• Każda osoba, która nie ma żadnego związku ze sprawą lub nie ma pozwolenia od lidera frakcji, zostanie ostrzeżona na forum.

╰• WZÓR SKARGI •╯

Nick: 
Nick pracownika frakcji: 
Powód napisania skargi: 
Dowody: 

Opis Sytuacji:
Coś od siebie:

• 1 miesiąc temu...

Nick: Jackk
Nick pracownika frakcji: Aksiu
Powód napisania skargi: Jako Ze ja jak i kierowca taxi miał status RP  to wziołem to pod RP 
Dowody: są poniżej

Opis Sytuacji: Jechaliśmy do Los Santos i leżało drzewo na drodze i Kierowca wjechał na teren i prawie spadliśmy do wody
Coś od siebie: Mam nadzieje ze dostanie solidą kare Mogło to spowodować Utrate zdrowia Miłego wieczorku

mta-screen_2023-10-25_19-13-09.png

• Haha 5

• 1 miesiąc temu...

Nick: LilMorti21
Nick pracownika frakcji: Kubx0
Powód napisania skargi: Jazda nie zgodnie z nawigacją, jechał rozwalonym autem, agresywne skręcanie
Dowody:
3339b4e9-6e17-4753-b140-aafc18784ee7.png.5a784dcc41b22837fcb6653cd8a62e8a.png514e2fce-2b8b-42d6-a07d-6dbd0e0315a7.thumb.png.5e1e691e80fdc36510a7e9ebf8890eff.png 16e575fe-ae18-46fb-94c8-1a22b0fbd049.png.81335517fd5bdb073742774926fa1ba4.png
Opis Sytuacji: Kubx0 w pewnych momentach jechał za szybko agresywnie zkręcał wjechał w słup, jechał nie zgodnie z nawigacją
Coś od siebie: taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.

• 3 miesiące temu...

Nick: SoloS
Nick pracownika frakcji: Klekson69
Powód napisania skargi: Nieumiejętne prowadzenie pojazdu, jeżdżenie od lewej do prawej, zajeżdżanie drogi pojazdom które chcą wyprzedzić 
Dowody: (musze dać yt bo nmg dać pliku 96mb tutaj, jakosc tez nie wysmienita ale widac) 

Opis Sytuacji: Jechałem sobie spokojnie autostradą z SF do LV, aż do momentu spotkania Taksówkarza Klekson69, ten oto pan nie umie jeździć prosto autem, i ma 0 kultury na drodze. Wszystko widać na klipach
Coś od siebie: Proszę o szybkie rozpatrzenie skargi, pozdrawiam wszystkich którzy to czytają.

21 godzin temu, SoloS napisał:

Nick: SoloS
Nick pracownika frakcji: Klekson69
Powód napisania skargi: Nieumiejętne prowadzenie pojazdu, jeżdżenie od lewej do prawej, zajeżdżanie drogi pojazdom które chcą wyprzedzić 
Dowody: (musze dać yt bo nmg dać pliku 96mb tutaj, jakosc tez nie wysmienita ale widac) 

Opis Sytuacji: Jechałem sobie spokojnie autostradą z SF do LV, aż do momentu spotkania Taksówkarza Klekson69, ten oto pan nie umie jeździć prosto autem, i ma 0 kultury na drodze. Wszystko widać na klipach
Coś od siebie: Proszę o szybkie rozpatrzenie skargi, pozdrawiam wszystkich którzy to czytają.

image.png.8edf57dd3243f482a809c641638d8876.png