Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekrutacja na Support'a - Wrzesień 09.2023.

DXT

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie serdecznie!
W dniu dzisiejszym, otwieramy kolejną rekrutację na rangę SUPPORT.

Kim jest Support?
Support jest to osoba, która pilnuje porządku na serwerze wypełniając raporty oraz pomagając graczom w ich problemach
zadania support'a są łatwe, trzymać porządek na serwerze i jeżeli gracz potrzebuje pomocy, pomagając mu jak to tylko możliwe. Aby dostać się na rangę support'a, musisz przestrzegać reguł, oraz zapoznać się z wymaganiami, po czym uzupełnić odpowiednio wzór rekrutacji.

Czego wymagamy?

Ukończenia 15 roku życia.
Zapoznania się z regulaminem serwera oraz przestrzeganie go.
Posiadanie komunikatora Discord.
Dużej aktywności.
Znajomość poprawnej ortografii oraz interpunkcji.
Przynajmniej 80 godzin przegranego czasu na serwerze.
Nienagannego zachowania.

GOTOWY? - Super! Uzupełnij odpowiednio wzór i czekaj na wyniki rekrutacji!

Cytat

Imię: (opcjonalnie)
UID:
Przegrany czas na serwerze: (screen)
Kary na serwerze: (screen)
Czy spełniasz wymagania?:
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer:
Coś o sobie (rozbudowane zdania):
Dlaczego akurat ty?:
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?:
Coś od siebie:

Życzymy powodzenia, wyniki wkrótce.

@outrpg2023

• Lubię to 3
  • Co? 1

Imię: Marcin
Login:  stasiekaco
UID: 6975
Przegrany czas na serwerze: (screen): image.png.2cbdc62bb58143621e8c585ba972bfb7.png
Kary na serwerze: (screen): image.thumb.png.7afb727c01e465befe4725a20a63c9b4.png
Czy spełniasz wymagania?: Tak, spełniam.
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: od 2 do 5 godzin dziennie jestem w stanie poświęcić, w weekendy dłużej.
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Jestem Marcin i mam 24 lat. Pochodzę z województwa Lubuskiego, w którym mieszkam i pracuję jako kierowca ciężarówki. Jestem osobą pomocną, dlatego pomaganie innym sprawia mi ogromną radość i daje poczucie spełnienia, dlatego staram się jak najczęściej angażować w tym co robię. Także jestem osobą miła, kulturalna. Zawsze, staram się dążyć do celu i daje z siebie sto procent, umiem pracować w grupie i szybko się uczę. Mam bardzo duże poczucie humoru, jestem osobą pogodną i praktycznie zawsze uśmiechniętą, nie jestem osobą konfliktową, wręcz przeciwnie jestem pozytywnie do każdego nastawiony i podchodzę z całym szacunkiem.
Dlaczego akurat ty?: W ciągu ostatnich ośmiu lat spędziłem dużo czasu grając w MTA. To wirtualne środowisko, w którym mogę eksplorować i odkrywać różne aspekty gry. W tym czasie zdobyłem duże doświadczenie i mogłem jak najlepiej zapoznać się z systemem tej gry. Dzięki mojemu doświadczeniu na randze, które wynosiło około 2 lat, jestem w stanie wejść w rangę supporter'a od razu i ze sztuka wykonywać powierzone mi obowiązki! Jestem osobą dojrzałą, szybko przemyślam swoje decyzję i podejmuję odpowiednia kroki. Lubię poznawać nowe osoby, szybko się klimatyzuję w nowym towarzystwie. Znam regulamin serwera i zasady, które tutaj są. Jestem osobą aktywną, udzielam się i zawsze staram się pomagać jak mogę. Ostatnio dostałem się do frakcji San Andreas Transport Corporation, gdzie zdałem egzaminy bardzo wysoko, swoje obowiązki we frakcji wykonuję z bardzo dużym zaangażowanie i chęcią, co także przekładało by się na rangę supporter'a. 
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Tak, posiadam. Byłem na supporter'em na pewnym serwerze, później za swoją pracę zostałem nagrodzony i awansowałem na rangę moderatora.
Coś od siebie: Nie zawiodę was! Dam z siebie 101%! Powodzenia dla innych osób, które się ubiegają o owe stanowisko!

Edytowane przez marianek1
  • Lubię to 2

Imię: (opcjonalnie)
Login: Kaczorrro
UID: 9041
Przegrany czas na serwerze: (screen)image.png.e90f5b94cbae5599802279d3917baac4.png
Kary na serwerze: (screen)image.thumb.png.d6d8bb28c42729328b838b0639b8ab21.png
Czy spełniasz wymagania?: Oczywiście
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: od 5 do 7h 
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Siemka, jestem kaczorrro. Własnie ukonczyłem swoją szkołe średnią oraz poszedłem do nowej aby sie dalej kształcić i chodze co 2 tyg. Interesuję się motoryzacją głownie motocykle. Mam również wiele innych zainteresowań takie jak wędkarstwo oraz jestem w wolontariacie.
Dlaczego akurat ty?:  Myślę że sporo osób mnie zna oraz czuję że odnajde się w nowym środowisku w dodatku szybko się uczę.
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Nie, dlatego aplikuję aby nabyć takowe.
Coś od siebie: pozdrawiam.

Edytowane przez kacz00r.
  • Lubię to 6
  • Smutny 1

Imię: Przemysław
Login: LysyACO
UID: 6976
Przegrany czas na serwerze: 9YpJBbb.png
Kary na serwerze: (qWZUghg.png
Czy spełniasz wymagania?: Tak.
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: 3-4 godziny
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Nazywam się Przemysław i mam 21 wiosen. Mieszkam w północno-wschodniej części Polski. Na co dzień pracuje, doskonale swoje kwalifikacje oraz rozwijam pasję. Fascynuje się tuningiem mechanicznym, a także wizualnym w stylu stance. Drugim moim zainteresowaniem są sporty wszelkiego rodzaju.  Obecnie od jakiegoś czasu głównie skupiam się na treningu wytrzymałościowym. Na ogół jestem osobą życzliwą oraz skłonną do pomocy. Nie dam rady przejść obojętnie, gdy ktoś jest w potrzebie. 
Dlaczego akurat ty?: Moja przygoda z GTA:SA rozpoczęła się dawno temu, a dokładnie w 2010 roku gdzie kupiłem tę grę na płycie. Kilka lat później w roku 2012 roku odkryłem serwery SAMP, a następnie MTA. Od tego czasu stałem się częścią tej dość niewielkiej społeczności. Po tylu latach przegranych na różnych serwerach postanowiłem spróbować swoich sił w czymś nowym. Dlatego też uważam, że jestem idealnym kandydatem na to stanowisko ze względu na staż w grze, mimo tego, iż nigdy nie byłem członkiem administracji
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Nie
Coś od siebie: Życzę wszystkim powodzenia pozostałym kandydatom oraz pozdrawiam wszystkich czytających, a w szczególności osobę rozpatrującą podania.

• Lubię to 2
  • Haha 1

Imię: Jakub
Login:RS4SHADOW
UID:5032
Przegrany czas na serwerze: (screen)image.thumb.png.aa1234df5f321ec3f5798e8a6c45975f.png
Kary na serwerze: (screen)image.thumb.png.8aa1007cb8207e1b6e84e81badb85771.png
Czy spełniasz wymagania?:Tak, spełniam.
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwerze: 5-6 godzin.
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Witam, nazywam się Jakub, pochodzę z województwa dolnośląskiego, obecnie mieszkam w województwie Pomorskim. Chodzę do 1 klasy szkoły zawodowej, na kierunku kierowca mechanik. Interesuję się motoryzacją, piłką nożną, rallycros'em, programowaniem, Jestem miłą ,spokojną osobą, o mocnych nerwach,  umiem zachować kulturę. W MTA gram od około 4 lat, natomiast na serwerze OutRPG gram od 15 Października 2022roku, w ten czas przegrałem na serwerze: 709godzin. 
Dlaczego akurat ty?: Gdyż, umiem zachować kulturę, mam doświadczenie w byciu Support'em, oraz nie jestem osobą która  "odwala". 
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Posiadam
Coś od siebie: Nie zawiodę, powodzenia każdemu. Miłego dnia/nocy pozdrawiam.

• Lubię to 2

Imię: (opcjonalnie) Jakub
Login: KRO 
UID: 16440
image.thumb.png.2ec9941a0d5370bc4d47a918d8815ed8.png
image.thumb.png.f159116675921f3f18becce76b271985.png
Czy spełniasz wymagania?: Myślę że tak
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: 2-6 godzin dziennie
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Jestem Jakub, mam ukończone 20 lat, moją pasją są gry komputerowe różnego rodzaju. Od dłuższego czasu bardzo wciągnęła mnie gra na serwerze OUTRPG i czerpię z tego frajdę. Z natury jestem osobą spokojną posiadającą dużo pokory.
Dlaczego akurat ty?: Bardzo lubię pomagać ludziom i czerpię z tego ogromną satysfakcję że mogę to robić. Jestem osobą sumienną i odpowiedzialną. 
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Niestety nie ale bardzo szybko się uczę i myślę że nie będzie dla mnie to problemem.
Coś od siebie: Bardzo chciałbym wstąpić do administracji i chce pomóc w rozwoju serwera i dobru graczy.

Imię: Paweł 
Login: Tadzik
UID: 3920
Przegrany czas na serwerze: (screen) Ilogodzinnaoutrpg.png.06f47f93b95a813818b369fe64a4dc8b.png
Kary na serwerze: (screen)image.thumb.png.eaefe807549ab9791a42b8785b8f1484.png
Czy spełniasz wymagania?: Oczywiście spełniam 
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: Najwięcej w weekend dam radę poświęcić czasu zapewne od 3 do 5h a poza weekendem to max 2h 
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Witam serdecznie mam na imię Paweł chodzę do 3 klasy technikum na profilu Technik mechanik monter maszyn i urządzeń pochodzę z województwa zachodniopomorskiego moimi jestem osobą spokojną i miłą co też sprawia że jestem osobą uczynną kulturalną ale też upartą konsekwentnie dążącą do celu nawet po trupach do moich zainteresowań się zaliczają historia militaria paramilitaryzm jaki i w planach mam zrealizować kolejne z moich hobby czyli zostać sędzią piłkarskim lubię też oczywiście grać w gry a jakby inaczej moim ulubionym gatunkiem gier są strategie a w szczególności RTSy pokroju Total War Steel Division lub Company of Heroes lub gry Bang and Clear takie jak SWAT 4 lub Door Kickers. Szybko się uczę jestem osobą która wiedzę wchłania jak gąbka wodę , mam duże poczucie humoru lubię się śmiać ze mną nie da się nudzić jestem mało konfliktowy według mnie każdy konflikt da się załagodzić dyplomacją a jak to zawiedzie to wchodzą do gry agresywne negocjacje wszystko robię na spokojnie i chłodno kalkuluję każdą sytuację tą cechę wyniosłem z gier strategicznych. 
Dlaczego akurat ty?: Czuję potrzebę aby coś zrobić dla tego serwera i abym wiedział że moje działania coś wnoszą do życia społeczności na tym serwerze plusowo moje wewnętrzne uczucie aby nieść pomoc i sprawiedliwość też mnie motywują żeby napisać te podanie.
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Nie lecz musi być ten pierwszy raz 
Coś od siebie: Jak się dostanę to nie zawiodę dam se rękę uciąć mam nadzieję że to podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone pozdrawiam.

Imię: (opcjonalnie) Jan
Login: Jankos 
UID: 10849 
Przegrany czas na serwerze: (screen)  image.png.476b7688dcd548e05122dd25cd49425c.png
Kary na serwerze: (screen)image.thumb.png.0e798e6ae9147490ec83637a6e6c1cb7.png
Czy spełniasz wymagania?:  Tak.
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: Od 5 Do nawet 9 godzin 
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Wiec zaczynając od samego początku jestem dosyć młodym oraz zrównoważonym młodym chłopakiem potrafiącym zarządzać większą grupą ludzi, co pokazuje na służbie SAPD szkoląc Cadetów czy też będąc  zastępcą Dyrektora w OutMusic. Interesuje się Lotnictwem, szereko pojętymi militariami jak i strzelectwem . Na codzień gram w gry komputerowe i spotykam się ze znajomymi. 
Dlaczego akurat ty?:  Pomaganie ludziom sprawia mi przyjemność, jestem aktywny oraz spełniam wszystkie wymagania. Jestem do tego aktywny w dość nietypowych porach dnia. Na serwerze pojawiam się często więc wiem jak działa serwer i będę wiedział w przyszłości jak pomóc graczom.
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Nie
Coś od siebie: Pozdrawiam wszystkich i powodzenia.

Edytowane przez jankos1
  • Lubię to 14

Imię: Piotr

Login: Noobcio

UID: 4915

Przegrany czas na serwerze (screen): 2458himage.thumb.png.4b2fdf827ae85dfd5d05f40f93e85d9f.png

Kary na serwerze: image.png.28dc507e3fe31ff45e66f32f2bba229f.png

Czy spełniasz wymagania?: Spełniam.

Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: Od 5 do nawet 8 godzin, zależnie od dnia.

Coś o sobie (rozbudowane zdania): Siemanko, jestem Piotr, na serwerze Noobcio. Chodzę do 2 klasy technikum związanej z elektroniką. Interesuje się motoryzacją, czy też tematem gier komputerowych. W wolnym czasie gram w różne gry ze znajomymi, a już od PRAWIE roku jestem na serwerze OutRPG. Na serwerze jestem we frakcji SAPD, w której przebyłem bardzo dużą część zdobytych godzin. Poza służbą kolekcjonuję wartościowe dla mnie pojazdy.

Dlaczego akurat ty?: Uważam, że jestem osobą kompetentną na stanowisko pomocnika do administracji, posiadam spory staż na serwerze, sporą wiedzę nt. samej rozgrywki, czy też poszczególnych funkcji serwerowych. Jestem w stanie pomóc, czy też doradzić graczom w różnych problemach o różnych porach dnia i nocy. Nie zbieram kar, nie odwalam, z reguły jestem bardzo spokojny. Uważam również, że mój poziom ortografii jest dość wysoki, nie sprawia mi ona problemów. Jestem w stanie wycenić większość pojazdów na ID w razie ewentualnego cofania majątku, etc.

Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Samego doświadczenia na randze nie mam, natomiast doskonale znam funkcje danej rangi i tego jak powinna ona funkcjonować.

Coś od siebie: Życzę wszystkim powodzenia.

Edytowane przez noobcio
  • Lubię to 4
  • Haha 1

Imię: (opcjonalnie)Bartosz
Login:Czolgu
UID:5688
Czy spełniasz wymagania?: Tak
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: od 3-6 h
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Cześć, jak już napisałem nazywam się Bartek i mam 16lat. Mieszkam w województwie śląskim i chodzę do szkoły branżowej o  profilu "Operator maszyn CNC". W czasie wolnym, którego mam dosyć dużo spędzam na serwerze kapiąc w salonie . Jestem osobą kulturalną, pomocną oraz bardzo spokojną nie wdaję się w niepotrzebne kłótnie czy to w grze czy w życiu realnym. Wolę podejść do takich spraw gdy ktoś mnię prowokuje z zimną krwią i się nie denerować. Mam do siebię duży dystans i potrafię się pośmiać. Subiektywną krytykę przyjmuję do siebię i staram się to poprawić. Jeśli znajdę sobie cel w życiu, to będę jak jak najbardziej się starał żeby go osiągnąć. Swoją przygodę z MTA rozpocząłem w pazdzierniku 2022 r. i to właśnie na tym serwerze.

Dlaczego akurat ty?:Jestem osobą pomocną i lubię pomagać graczą.Bylem tu juz w administracji serwera ale zostalem wyrzucony za cos czego nie bylo w regulaminie ale to juz przeszłość, wrócił bym to tych czasów ponieważ brakuje mi atmosfery jaka tam panowała   bardzo rozmaiciło by mi gierkę.
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: oczywiście ze tak
Coś od siebie: Przepraszam najlepszą moderatorkę  serwera za zaistniałe sytuacje ( @blancii) oraz pozdrawiam czytających.

mta-screen_2023-09-18_12-23-40.png

mta-screen_2023-09-18_12-23-33.png

• Lubię to 5

Imię: (opcjonalnie) Krystian
Login: teror_
UID: 7880
Przegrany czas na serwerze: (screen) image.png.866542761fa707a7cbd1c41814b31222.png
Kary na serwerze: (screen)image.thumb.png.23c986d220ca9b88900bcf3c2d6bd93d.png
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: Będę się starał jak najwięcej, i będę się również starał trzymać taką zasadę że jeżeli nikogo nie będzie, to zawsze bym mógł być chyba że coś mi wypadnie. Ale tak dziennie to myślę że 3-4h, zależy też w jakie dni.
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Siemanko jestem Krystian mam 17 lat  chodzę do szkoły średniej. Interesuję się moto, na 18 chciałbym se kupić jakiś fajny, przeważnie to siedzę przed kompem i gram. Chciałbym w przyszłości mieć fajny samochód sportowy. Mieszkam na wsi, i wsm nawet fajnie jest, ale czasem wole mieszkać w mieście. W wolnym czasie lubię pogadać z kimś, posłuchać muzyki lub głownie to co robię czyli grać.
Dlaczego akurat ty?: Ponieważ już byłem na takiej posadzie na tym serwerze, oraz ogarniam dużo rzeczy, znam również zasady których nie trzeba mi tłumaczyć  ponieważ je pamiętam.
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Jasne
Coś od siebie: Nobcio na czołgiste.

𝙄𝙢𝙞𝙚̨: (𝙤𝙥𝙘𝙟𝙤𝙣𝙖𝙡𝙣𝙞𝙚) 𝙅𝙖𝙠𝙪𝙗
𝙒𝙞𝙚𝙠: 𝟭𝟴
𝙇𝙤𝙜𝙞𝙣: 𝘽𝙡𝙖𝙘𝙠𝙏𝙚𝙚𝙖
𝙐𝙄𝘿: 𝟲𝟴𝟲𝟮
𝙋𝙧𝙯𝙚𝙜𝙧𝙖𝙣𝙮 𝙘𝙯𝙖𝙨 𝙣𝙖 𝙨𝙚𝙧𝙬𝙚𝙧𝙯𝙚: (𝙨𝙘𝙧𝙚𝙚𝙣)

image.png.70c4e269294f1260aed8f6c02724794f.png
𝙆𝙖𝙧𝙮 𝙣𝙖 𝙨𝙚𝙧𝙬𝙚𝙧𝙯𝙚: (𝙨𝙘𝙧𝙚𝙚𝙣)
image.thumb.png.9d16d3f056e34917ebd6e215eb52c607.png

𝘾𝙯𝙮 𝙨𝙥𝙚ł𝙣𝙞𝙖𝙨𝙯 𝙬𝙮𝙢𝙖𝙜𝙖𝙣𝙞𝙖?: 𝙏𝙖𝙠
𝙄𝙡𝙚 𝙘𝙯𝙖𝙨𝙪 𝙙𝙯𝙞𝙚𝙣𝙣𝙞𝙚 𝙙𝙖𝙨𝙯 𝙧𝙖𝙙𝙮 𝙥𝙤𝙨́𝙬𝙞𝙚̨𝙘𝙞𝙘́ 𝙣𝙖 𝙨𝙚𝙧𝙬𝙚𝙧: 𝙤𝙙 𝟱 𝙙𝙤 𝟭𝟬 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣
𝘾𝙤𝙨́ 𝙤 𝙨𝙤𝙗𝙞𝙚 (𝙧𝙤𝙯𝙗𝙪𝙙𝙤𝙬𝙖𝙣𝙚 𝙯𝙙𝙖𝙣𝙞𝙖):

𝙅𝙚𝙨𝙩𝙚𝙢 𝙪𝙩𝙖𝙡𝙚𝙣𝙩𝙤𝙬𝙖𝙣𝙮𝙢 𝙤𝙨𝙞𝙚𝙢𝙣𝙖𝙨𝙩𝙤𝙡𝙖𝙩𝙠𝙞𝙚𝙢, 𝙠𝙩𝙤́𝙧𝙮 𝙖𝙠𝙩𝙮𝙬𝙣𝙞𝙚 𝙠𝙨𝙯𝙩𝙖ł𝙩𝙪𝙟𝙚 𝙨𝙬𝙤𝙟𝙚 𝙯̇𝙮𝙘𝙞𝙚 𝙞 𝙧𝙤𝙯𝙬𝙞𝙟𝙖 𝙨𝙞𝙚̨ 𝙣𝙖 𝙬𝙞𝙚𝙡𝙪 𝙥ł𝙖𝙨𝙯𝙘𝙯𝙮𝙯𝙣𝙖𝙘𝙝. 𝙋𝙤𝙢𝙞𝙢𝙤 𝙢ł𝙤𝙙𝙚𝙜𝙤 𝙬𝙞𝙚𝙠𝙪, 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙥𝙤𝙨𝙞𝙖𝙙𝙖𝙢 𝙙𝙤𝙨́𝙬𝙞𝙖𝙙𝙘𝙯𝙚𝙣𝙞𝙚 𝙯𝙖𝙬𝙤𝙙𝙤𝙬𝙚, 𝙥𝙤𝙣𝙞𝙚𝙬𝙖𝙯̇ 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙪𝙟𝙚 𝙟𝙖𝙠𝙤 𝙬𝙪𝙡𝙠𝙖𝙣𝙞𝙯𝙖𝙩𝙤𝙧. 𝙏𝙖 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙖 𝙣𝙞𝙚 𝙩𝙮𝙡𝙠𝙤 𝙙𝙤𝙨𝙩𝙖𝙧𝙘𝙯𝙖 𝙢𝙞 𝙨𝙩𝙖𝙗𝙞𝙡𝙣𝙚𝙜𝙤 𝙯́𝙧𝙤́𝙙ł𝙖 𝙙𝙤𝙘𝙝𝙤𝙙𝙪, 𝙖𝙡𝙚 𝙩𝙖𝙠𝙯̇𝙚 𝙥𝙤𝙯𝙬𝙖𝙡𝙖 𝙯𝙙𝙤𝙗𝙮𝙬𝙖𝙘́ 𝙘𝙚𝙣𝙣𝙚 𝙪𝙢𝙞𝙚𝙟𝙚̨𝙩𝙣𝙤𝙨́𝙘𝙞 𝙞 𝙙𝙤𝙨́𝙬𝙞𝙖𝙙𝙘𝙯𝙚𝙣𝙞𝙚 𝙯𝙖𝙬𝙤𝙙𝙤𝙬𝙚, 𝙠𝙩𝙤́𝙧𝙚 𝙯 𝙥𝙚𝙬𝙣𝙤𝙨́𝙘𝙞𝙖̨ 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙙𝙖𝙙𝙯𝙖̨ 𝙢𝙞 𝙨𝙞𝙚̨ 𝙬 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙨𝙯ł𝙤𝙨́𝙘𝙞.
𝙅𝙚𝙙𝙣𝙖𝙠 𝙟𝙚𝙨𝙩𝙚𝙢 𝙧𝙤́𝙬𝙣𝙞𝙚𝙯̇ 𝙖𝙢𝙗𝙞𝙩𝙣𝙮𝙢 𝙨𝙩𝙪𝙙𝙚𝙣𝙩𝙚𝙢, 𝙠𝙩𝙤́𝙧𝙮 𝙪𝙘𝙯𝙚̨𝙨𝙯𝙘𝙯𝙖 𝙣𝙖 𝙯𝙖𝙟𝙚̨𝙘𝙞𝙖 𝙯𝙖𝙤𝙘𝙯𝙣𝙚. 𝙏𝙤 𝙙𝙤𝙬𝙤́𝙙 𝙣𝙖 𝙢𝙤𝙟𝙚 𝙙𝙚𝙩𝙚𝙧𝙢𝙞𝙣𝙖𝙘𝙟𝙚̨ 𝙞 𝙯𝙖𝙖𝙣𝙜𝙖𝙯̇𝙤𝙬𝙖𝙣𝙞𝙚 𝙬 𝙯𝙙𝙤𝙗𝙮𝙬𝙖𝙣𝙞𝙚 𝙬𝙞𝙚𝙙𝙯𝙮 𝙞 𝙠𝙨𝙯𝙩𝙖ł𝙘𝙚𝙣𝙞𝙚 𝙨𝙞𝙚̨, 𝙘𝙤 𝙬 𝙙ł𝙪𝙯̇𝙨𝙯𝙚𝙟 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙥𝙚𝙠𝙩𝙮𝙬𝙞𝙚 𝙢𝙤𝙯̇𝙚 𝙤𝙩𝙬𝙤𝙧𝙯𝙮𝙘́ 𝙥𝙧𝙯𝙚𝙙𝙚 𝙢𝙣𝙖̨ 𝙡𝙞𝙘𝙯𝙣𝙚 𝙢𝙤𝙯̇𝙡𝙞𝙬𝙤𝙨́𝙘𝙞 𝙯𝙖𝙬𝙤𝙙𝙤𝙬𝙚.
𝙋𝙤𝙯𝙖 𝙤𝙗𝙤𝙬𝙞𝙖̨𝙯𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙯𝙖𝙬𝙤𝙙𝙤𝙬𝙮𝙢𝙞 𝙞 𝙣𝙖𝙪𝙠𝙤𝙬𝙮𝙢𝙞, 𝙥𝙤𝙨𝙞𝙖𝙙𝙖𝙢 𝙨𝙬𝙤𝙟𝙚 𝙥𝙖𝙨𝙟𝙚. 𝙅𝙚𝙨𝙩𝙚𝙢 𝙥𝙖𝙨𝙟𝙤𝙣𝙖𝙩𝙚𝙢 𝙜𝙧𝙖𝙛𝙞𝙠𝙞 𝙠𝙤𝙢𝙥𝙪𝙩𝙚𝙧𝙤𝙬𝙚𝙟, 𝙘𝙤 𝙟𝙚𝙨𝙩 𝙙𝙤𝙬𝙤𝙙𝙚𝙢 𝙣𝙖 𝙢𝙤𝙟𝙖 𝙠𝙧𝙚𝙖𝙩𝙮𝙬𝙣𝙤𝙨́𝙘́ 𝙞 𝙯𝙙𝙤𝙡𝙣𝙤𝙨́𝙘𝙞 𝙖𝙧𝙩𝙮𝙨𝙩𝙮𝙘𝙯𝙣𝙚. 𝙏𝙬𝙤𝙧𝙯𝙚𝙣𝙞𝙚 𝙜𝙧𝙖𝙛𝙞𝙠 𝙩𝙤 𝙣𝙞𝙚 𝙩𝙮𝙡𝙠𝙤 𝙨𝙥𝙤𝙨𝙤́𝙗 𝙣𝙖 𝙬𝙮𝙧𝙖𝙯̇𝙚𝙣𝙞𝙚 𝙨𝙞𝙚𝙗𝙞𝙚, 𝙖𝙡𝙚 𝙩𝙖𝙠𝙯̇𝙚 𝙧𝙤𝙯𝙬𝙞𝙟𝙖𝙣𝙞𝙚 𝙪𝙢𝙞𝙚𝙟𝙚̨𝙩𝙣𝙤𝙨́𝙘𝙞 𝙬 𝙤𝙗𝙨𝙯𝙖𝙧𝙯𝙚 𝙩𝙚𝙘𝙝𝙣𝙤𝙡𝙤𝙜𝙞𝙞 𝙞 𝙙𝙚𝙨𝙞𝙜𝙣𝙪.
𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙞 𝙘𝙯𝙖𝙨 𝙣𝙖 𝙧𝙚𝙡𝙖𝙠𝙨, 𝙤𝙙𝙙𝙖𝙟𝙚 𝙨𝙞𝙚̨ 𝙜𝙧𝙤𝙢 𝙠𝙤𝙢𝙥𝙪𝙩𝙚𝙧𝙤𝙬𝙮𝙢. 𝙋𝙤𝙜𝙧𝙮𝙬𝙖𝙣𝙞𝙚 𝙬 𝙜𝙞𝙚𝙧𝙠𝙞 𝙠𝙤𝙢𝙥𝙪𝙩𝙚𝙧𝙤𝙬𝙚 𝙩𝙤 𝙣𝙞𝙚 𝙩𝙮𝙡𝙠𝙤 𝙛𝙤𝙧𝙢𝙖 𝙧𝙤𝙯𝙧𝙮𝙬𝙠𝙞, 𝙖𝙡𝙚 𝙩𝙖𝙠𝙯̇𝙚 𝙨𝙥𝙤𝙨𝙤́𝙗 𝙣𝙖 𝙧𝙤𝙯𝙬𝙞𝙟𝙖𝙣𝙞𝙚 𝙪𝙢𝙞𝙚𝙟𝙚̨𝙩𝙣𝙤𝙨́𝙘𝙞 𝙨𝙩𝙧𝙖𝙩𝙚𝙜𝙞𝙘𝙯𝙣𝙮𝙘𝙝, 𝙧𝙚𝙛𝙡𝙚𝙠𝙨𝙪 𝙞 𝙬𝙨𝙥𝙤́ł𝙥𝙧𝙖𝙘𝙮 𝙯 𝙞𝙣𝙣𝙮𝙢𝙞 𝙜𝙧𝙖𝙘𝙯𝙖𝙢𝙞 𝙤𝙣𝙡𝙞𝙣𝙚. 𝙏𝙤 𝙧𝙤́𝙬𝙣𝙞𝙚𝙯̇ 𝙙𝙤𝙨𝙠𝙤𝙣𝙖ł𝙮 𝙨𝙥𝙤𝙨𝙤́𝙗 𝙣𝙖 𝙤𝙙𝙥𝙧𝙚̨𝙯̇𝙚𝙣𝙞𝙚 𝙞 𝙤𝙙𝙚𝙧𝙬𝙖𝙣𝙞𝙚 𝙨𝙞𝙚̨ 𝙤𝙙 𝙘𝙤𝙙𝙯𝙞𝙚𝙣𝙣𝙚𝙜𝙤 𝙨𝙩𝙧𝙚𝙨𝙪.
𝙅𝙚𝙨𝙩𝙚𝙢 𝙢ł𝙤𝙙𝙮𝙢 𝙘𝙯ł𝙤𝙬𝙞𝙚𝙠𝙞𝙚𝙢, 𝙠𝙩𝙤́𝙧𝙮 𝙢𝙖 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙣𝙖 𝙨𝙬𝙤𝙞𝙢 𝙠𝙤𝙣𝙘𝙞𝙚 𝙬𝙞𝙚𝙡𝙚 𝙤𝙨𝙞𝙖̨𝙜𝙣𝙞𝙚̨𝙘́ 𝙞 𝙯𝙖𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙚𝙨𝙤𝙬𝙖𝙣́. 𝙈𝙤𝙟𝙚 𝙬𝙨𝙯𝙚𝙘𝙝𝙨𝙩𝙧𝙤𝙣𝙣𝙚 𝙥𝙤𝙙𝙚𝙟𝙨́𝙘𝙞𝙚 𝙙𝙤 𝙯̇𝙮𝙘𝙞𝙖, 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙖 𝙯𝙖𝙬𝙤𝙙𝙤𝙬𝙖, 𝙣𝙖𝙪𝙠𝙖 𝙞 𝙥𝙖𝙨𝙟𝙚 𝙠𝙤𝙢𝙥𝙪𝙩𝙚𝙧𝙤𝙬𝙚 𝙨𝙩𝙖𝙣𝙤𝙬𝙞𝙖̨ 𝙨𝙤𝙡𝙞𝙙𝙣𝙖̨ 𝙥𝙤𝙙𝙨𝙩𝙖𝙬𝙚̨ 𝙙𝙡𝙖 𝙢𝙤𝙟𝙚𝙜𝙤 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙨𝙯ł𝙚𝙜𝙤 𝙧𝙤𝙯𝙬𝙤𝙟𝙪 𝙞 𝙨𝙪𝙠𝙘𝙚𝙨𝙪. 𝙕 𝙥𝙚𝙬𝙣𝙤𝙨́𝙘𝙞𝙖̨ 𝙗𝙚̨𝙙𝙚̨ 𝙠𝙤𝙣𝙩𝙮𝙣𝙪𝙤𝙬𝙖ł 𝙙𝙖̨𝙯̇𝙚𝙣𝙞𝙚 𝙙𝙤 𝙨𝙬𝙤𝙞𝙘𝙝 𝙘𝙚𝙡𝙤́𝙬 𝙞 𝙯𝙙𝙤𝙗𝙮𝙬𝙖ł 𝙣𝙤𝙬𝙚 𝙙𝙤𝙨́𝙬𝙞𝙖𝙙𝙘𝙯𝙚𝙣𝙞𝙖, 𝙘𝙤 𝙨𝙥𝙧𝙖𝙬𝙞, 𝙯̇𝙚 𝙢𝙤𝙟𝙖 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙨𝙯ł𝙤𝙨́𝙘́ 𝙗𝙚̨𝙙𝙯𝙞𝙚 𝙥𝙚ł𝙣𝙖 𝙢𝙤𝙯̇𝙡𝙞𝙬𝙤𝙨́𝙘𝙞 𝙞 𝙨𝙪𝙠𝙘𝙚𝙨𝙤́𝙬.
𝘿𝙡𝙖𝙘𝙯𝙚𝙜𝙤 𝙖𝙠𝙪𝙧𝙖𝙩 𝙩𝙮?:
𝙋𝙤𝙣𝙞𝙚𝙬𝙖𝙯̇ 𝙥𝙤𝙨𝙞𝙖𝙙𝙖𝙢 𝙥𝙤́ł 𝙧𝙤𝙘𝙯𝙣𝙮 𝙨𝙩𝙖𝙯̇ 𝙣𝙖 𝙧𝙤𝙡𝙞 𝙈𝙤𝙙𝙚𝙧𝙖𝙩𝙤𝙧 𝙤𝙧𝙖𝙯 𝙟𝙚𝙨𝙩𝙚𝙢 𝙟𝙚𝙙𝙣𝙮𝙢 𝙯 𝙖𝙠𝙩𝙮𝙬𝙣𝙞𝙚𝙟𝙨𝙯𝙮𝙘𝙝 𝙜𝙧𝙖𝙘𝙯𝙮 𝙨𝙚𝙧𝙬𝙚𝙧𝙖.
𝘾𝙯𝙮 𝙥𝙤𝙨𝙞𝙖𝙙𝙖𝙨𝙯 𝙙𝙤𝙨́𝙬𝙞𝙖𝙙𝙘𝙯𝙚𝙣𝙞𝙚 𝙬 𝙗𝙮𝙘𝙞𝙪 𝙎𝙪𝙥𝙥𝙤𝙧𝙩'𝙚𝙢?: 𝙏𝙖𝙠, 𝙗𝙮ł𝙚𝙢 𝙤𝙠𝙤ł𝙤 𝟲 𝙢𝙞𝙚𝙨́ 𝙬 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣𝙞𝙨𝙩𝙧𝙖𝙘𝙟𝙞 𝙣𝙖 𝙨𝙚𝙧𝙬𝙚𝙧𝙯𝙚 𝙊𝙪𝙩𝙍𝙋𝙂.
𝘾𝙤𝙨́ 𝙤𝙙 𝙨𝙞𝙚𝙗𝙞𝙚: 𝙇𝙞𝙘𝙯𝙚̨ 𝙣𝙖 𝙥𝙤𝙯𝙮𝙩𝙮𝙬𝙣𝙚 𝙧𝙤𝙯𝙥𝙖𝙩𝙧𝙯𝙚𝙣𝙞𝙚 𝙢𝙤𝙟𝙚𝙟 𝙖𝙥𝙚𝙡𝙖𝙘𝙟𝙞.

• Lubię to 1
  • Haha 3

Imię: (opcjonalnie) Kacper
Login: Kapixon 
UID:11216
Przegrany czas na serwerze: (screen):image.png.439d776065d6f7667bd3ba6749b4f13f.png
Kary na serwerze: (screen):image.thumb.png.c3257c024f4c21bbe0fa43d2b13eb039.png
Czy spełniasz wymagania?: Oczywiście, że tak
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: myślę że od 3 do 6 godzin dziennie.
Coś o sobie (rozbudowane zdania):  Witam, tak jak już napisałem jestem Kacper i mam 16 lat. Aktualnie mieszkam w województwie zachodniopomorskim a dokładniej na wsi, chodzę do szkoły zawodowej na kierunku " Technik  pojazdów samochodowych". Jestem osobą kulturalną, nie wdaje się w kłótnie oraz staram się utrzymywać z każdym dobry kontakt. Skoro mam kulturę to też jestem spokojny, każdą kłótnie z łatwością rozwiąże i nie dam się wyprowadzić z równowagi. Moimi pasjami, dwoma z wielu jest gotowanie, granie w gry  (szczególnie w mta). W dni wolne przebywam sporo czasu na serwerze, ale także znajduje czas na wyjazdy ze znajomymi.
Dlaczego akurat ty?: Myślę że jestem jedną z wielu osób odpowiednich na stanowisko supporta. Tak jak już pisałem nie jest dla mnie problem rozwiązać kłótnię czy też ukarać inną osobę. Nie jest dla mnie problemem aby przyporządkować się.
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Nie, lecz szybko się uczę więc myślę że dam radę na tej oto randze.
Coś od siebie: Pozdrawiam, miłego dnia

• Lubię to 4

Imię: (opcjonalnie) Adrian
Login: Adrian27
UID: 1853
Przegrany czas na serwerze: (screen)image.png.f26e0c6b4db98648b685ba765100dc09.png
Kary na serwerze: (screen)image.thumb.png.1bb435ad768f6bfeb342b7ebc8ae7ecb.png
Czy spełniasz wymagania?: Tak poprawiłem się!
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: 3h
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Nazywam sie Adrian, bajeruje bez dziewczyny (bo po co? ) Cennie sobie reputację na serwerze, staram się być miły jednak "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie". Umiem nawiązywać relację z innymi graczami jeżeli tego chcą lubie się pośmiać ale i umiem być poważny. Jestem osobą pracowitą która stara się być najlepsza z najlepszych zawszę mam jakiś swój cel. Z trudnością nawiązuję relację z płcią przeciwną :< Większość kar jest stara (z tych poważnych)  staram sie poprawić co w miarę mi sie udaję 
Dlaczego akurat ty?: Jestem osoba pomocna która z chęcią pomorze tym najsłabszym ogniową a nie toleruje osób które próbują rozgrywkę zepsuć innym graczom.
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Nie (już szósty raz pisze podanie tutaj)
Coś od siebie: Liczek że za 5 razem mi się uda. Pozdrawiam @blancii , która jedna z nielicznych osób ze mną rozmawiała i sprawiała z dzień stawał sie lepszy.

• Lubię to 3
  • Haha 1

Imię: (opcjonalnie) Jakub
Login: Kubson1
UID:4488
Przegrany czas na serwerze: (screen) image.thumb.png.46f904e8ebcb49d5d097b98dfd3f99c0.png
Kary na serwerze: (screen) image.thumb.png.3b14e040b114a7050e9619165e535377.png
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: zależy od dnia ponieważ raz kończe lekcje o 12 30 a raz o 14 20 a jeśli chodzi o sobote i niedziele to prawie cały czas  
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Witam Mam na Imię Jakub pochodzę z województwa świętokrzyskiego jeśli chodzi o serwer OUTRPG to gram na nim dosyć długo i prawie codziennie jestem miłym graczem chociaż tego niestety nie widać po moich karach ale wiadomo nie ocenia się książki po okładce miałem doświadczenie już wcześniej porozmawiać z niektórymi administratorami jeszcze za czasów jak byli oni w frakcji ers aktualnie jeśli chodzi o frakcje ers to jestem na posadzie v-lidera czyli dosyć wysoko oraz moim zdaniem dosyć dobrze się tam sprawuje ale jeśli chodzi o życie poza serwerowe to myśle że jestem dosyć zabawną osobą która również w poważnych sytuacjach potrafi się poważnie zachować
Dlaczego akurat ty?: Pozieważ jestem dosyć ogarniętą osobą z którą również można pożartować no i co najważniejsze jestem sprawiedliwą osobą która nikogo nie obraża ze względu na to czy jest głupsza czarna biała lub czy to chłopak czy dziewczyna jestem również kultularną osobą która potrafi dobrze wymierzać kary oraz nie jestem odwalaczem jestem również spokojną osobą która również gra dosyć długo na tym serwerze no i ludzie mnie kojarzą będę również dzielnie oraz długo pełnił funkce administracji na tym serwerze 🫡
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: nie ale mam nadzieje że na tym serwerze zdobęde to doświadczenie 
Coś od siebie: mam nadzieję że się dostane ponieważ gram dosyć długo na tym serwerze i miło by było się dostać 😊

• Lubię to 2

Imię: (opcjonalnie) Dominik
Login: XOksfordX
UID:16866
Przegrany czas na serwerze: (screen)image.thumb.png.83003282dd9f190cf85787fd1f718394.pngimage.thumb.png.ee3422d2828f555886c0472c959cd5a7.png
Czy spełniasz wymagania?: chyba lat nie mam 15tylko 
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: 3-4h
Coś o sobie (rozbudowane zdania): SIemka jestem Dominik mam 13.5lat moim hobby jest piłka nożna oraz granie na kompie jestem miły pomagam osobom jak najbardziej mogę w wolnym czasie gram sobie w mta jestem w klasie 8 mieszkam obok Warszawy jestem osobą normalną 
Dlaczego akurat ty?: chciałbym być supportem 
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: niestety nie 
Coś od siebie: może sie dostanę

• Haha 1

Imię: Robert
Login: Samoolocik
UID: 15327
https://imgur.com/eY8I45j
Kary na serwerze: (screen) https://imgur.com/MtGc9im
Czy spełniasz  wymagania?: Tak
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: Aktualnie od 2-6 h oraz zależy od czasu w pracy
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Mam na imie Robert i aktualnie mam 18 lat.Interesuję się motoryzacją oraz grami i moją pasją są motocykle.o teraz tak krótko o moim charakterze jestem osobą otwartą, potrafię się bawić i wygłupiać lecz potrawie zachować powagę kiedy taka jest wymagana. Także dopasowuję się do grona ludzi z którymi gram. Lubie poznawać nowych i ciekawych ludzi. Nie łącze gry z życiem prywatnym. Szybko się uczę nowych rzeczy.
Dlaczego akurat ty?:  Jestem zaznajomiony z serwerem bardzo dobrze, znam panujące na nim zasady. Z graczami mam bardzo dobry kontakt. Z każdym staram się nawiązać przyjacielski kontakt. Nie mam problemu z poznawaniem nowych ludzi bądź z rozmową z nimi. Chciałbym włożyć swoje pięć groszy w pomoc w rozwoju serwera. Na serwerze spędzam dużo czasu, staram się pomóc jak mogę.
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Tak posiadam z 2-letnie gdzie byłem na jakiś innych serwerkach supporterem i zarazem adminem.
Coś od siebie: Pozdrawiam i mam nadzieje ze moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone

Edytowane przez samoolocik
  • Lubię to 12
  • Haha 2
  • Co? 1

Imię: (opcjonalnie) NIe podam wam jebane krety 
Wiek 17
Login: JanuszCebulaPL
UID: 1954
Przegrany czas na serwerze: (screen) image.png.3394c9f8f46516df4ab84db7a3d9ef29.png
Kary na serwerze: (screen) image.thumb.png.7483877d153b106cb2a72a6094439f1e.png
Czy spełniasz wymagania?: Jeszcze pytasz?
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: 3-4h dla DXT nawet więcej 
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Witam jestem Zenek Martyniuk aka dzemnik aka garneczek aka dzemneusz aka JanuszCebulaPL. Takiak napisałem poniżej jestem osobą miłą i się znam teges szmegesz wszystko pomoge nawet jak gracz znajdzie błąd to mu powiem ze błedy forum bo tak trzeba no i co nie ma się co rozgadywać ani rozpisywać i nie ma co kryć serwer ma błedy i ja w nich pomoge. Chodzę do szkoły jak przyznało na porządnego obywatela chodze do klasy trzeciej. Nie wiem co pisać pa

Dlaczego akurat ty?: Bo jestem osobą która pomaga ludziom i jestem bardzo miły i dostaje bany za pytania 
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Tak Bary pokazywał jak był na supporcie 
Coś od siebie: DXT weż mnie ok? Blancii na kurowom 🫡

• Lubię to 1
  • Dziękuje 1
  • Co? 1

Imię: (opcjonalnie) Bartek
Login: Bary27
UID: 1851
Przegrany czas na serwerze: (screen) https://imgur.com/a/t4nBUcn
Kary na serwerze: (screen) https://imgur.com/a/ZAQaVrJ
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: 1h+
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Nazywam się Bartek i mam 15 lat. Jestem osobą miła, kulturalną, przyjacielską i pomocną. Staram się pomagać innym graczom na wszelakie sposoby np. pomoc w znalezieniu fajnej furki, rozwiązywaniu różnych problemów czy też wprowadzenie na serwer. W życiu staram się osiągać wyznaczone sobie cele. Jestem osobą ambitną, celującą wysoko. Aktualnie chce ukończyć liceum na kierunki OPW (Oddział Przygotowania Wojskowego), aby następnie móc pójść na AWL (Akademia Wojsk Lądowych). Myślę również o alternatywach, na wypadek jeśli nie udałoby mi się zrealizować moich planów na przyszłość. Wracając trochę bardziej do tematu to jestem osobą odpowiedzialną i umiejącą zarządzać grupą ludzi. Potrafię wpasować się w różne otoczenia i szybko się zaaklimatyzować. 
Dlaczego akurat ty?: Będę dobrym wyborem ze względu na posiadane doświadczenie w pełnieniu owej roli, brak sprawiania większych problemów w trakcie była członkiem administracji, dobra opinia wśród graczy serwera (tak mi się przynajmniej wydaje) oraz dlatego, że jestem osobą uwielbiającą pomagać innym, zwyczajnie przynosi mi to satysfakcję.
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Tak
Coś od siebie: Powodzenia wszystkim ❤️

• Lubię to 3
  • Haha 1

Imię: (opcjonalnie) Flawiusz
Login: Flawito
UID: 1993
Przegrany czas na serwerze: (screen) image.png.12d3136c5a755bfb895093ddc53e0d04.png
Kary na serwerze: (screen)image.thumb.png.c5b1a49c4549f52d456eb881f5be18b1.png
Czy spełniasz wymagania?: Oczywiście
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: 4h
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Cześci czołem, kluski z rosołem, moje imię już znacie także odrazu przejdę do sedna. Posiadam już za sobą 16 wiosen w tym 16 lat oraz 15 zim. Jestem bardzo wyedukowanym człowiekiem o wielu pasjach oraz zainteresowaniach jednych z tych rzeczy jest m.in granie na komputerze, uprawianie różnorodnych kategorii sportowych, oraz palenie e-papierosów co również jest moim zainteresowaniem iż interesuje się elektroniką, czyli każdym urządzeniem związanym z elektroniką.
Dlaczego akurat ty?: Iż posiadam bardzo ale to bardzo duże doświadczenie, jestem tak zwanym ogarem oraz zajawkowiczem który bardzo się wkręca w takie rzeczy. Lubię pomagać graczom gdy nie wiedzą czegoś lub nad zwyczajnie potrzebują zwykłej pomocy. Jestem bardzo inteligentnym człowiekiem.
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Tak posiadam, w tym pytaniu nie muszę się rozpisywać iż zapytano mnie o posiadanie doswiadczenia a nie abym je opisał.
Coś od siebie: Piszę już z 5 raz rekru kolejnego już raczej nie będzie? To dlaczego w takim razie pisze?
A to dla tego, że warto próbować.

• Haha 5

Imię: (opcjonalnie) Mam na imię Maciej.
Login: Mój login to Kowerski. 
UID: Mój UID to 16363. 
Przegrany czas na serwerze: (screen) https://imgur.com/a/6CcojHO
Kary na serwerze: (screen) https://imgur.com/a/OwS6Ph6
Czy spełniasz wymagania?: Owszem, spełniam wszystkie podane wymagania. 
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer:  Dziennie na serwer mógłbym poświęcać od 2 do 4 godzin, lecz zależne jest to od szkoły oraz spraw prywatnych. 
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Dzień dobry. Jestem Maciej, mam 17 lat oraz pochodzę z województwa Mazowieckiego, dokładniej to z okolic Warszawy. We wrześniu zacząłem trzeci rok technikum na kierunku technik informatyk. Interesuję się militarią, motoryzacją, gastronomią i informatyką. W wolnym czasie chodzę na siłownię, wychodzę ze znajomymi lub siadam do komputera. Cechuje się wysoką kulutrą osobistą, empatycznością, dobrodusznością oraz troskliwością. Nie jestem skłonny do wszczynania kłótni bądź bójek, nie lubię się wyzywać oraz staram się unikać przeklinania w gronie innych osób. Lubię poznawać nowe persony i ich zainteresowania. Umiem działać w grupie, oraz potrafię dostosować się do poleceń wyżej postawionych mi ludzi. Natomiast posiadam jeszcze cechy negatywne które staram się jak najbardziej ograniczać - jestem niecierpliwy, czasami lekkomyślny oraz uparty. 
Dlaczego akurat ty?: Myślę że nadaje się na to stanowisko ponieważ posiadam już małe doświadczenie z administracją, potrafię pracować w grupie osób oraz lubię pomagać innym.
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Tak, byłem moderatorem na serwerze pixel MTA przez +- 3 miesiące. Opuściłem te grono administracyjne przed zamknięciem serwera z powodów prywatnych.
Coś od siebie: Pozdro dla całego SAPD, dobry przekaz leci. 

• Lubię to 1
  • Co? 1

Imię: (opcjonalnie): Marek
Login: Szpecu
UID: 16756
Czy spełniasz wymagania?: Tak.
Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: Kilka godzin
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Interesuję się dosyć mocno szeroko pojętą motoryzacją, czasem polatam sobie bokiem na imprezach driftingowych. Oczywiscie jak na moje to amatorsko lecz cały czas się uczę :p. Od 2017 gram sobie w wolnym czasie w MTA. Lubię dobrze spędzać czas dlatego ciągnie mnie do tego serwera. Staram się być miły, pomocny 
Dlaczego akurat ty?: Miałem przyjemność byc Supportem i Moderatorem na serwerze RP, moim zdaniem nadam się na tą rolę wręcz idealnie mając bagaż doświadczeń w tej kwestii. Ogólnie staram się być często na tym Serwerze. 
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Tak, 2 lata Support później Moderator na Serwerze TrueLife.
Coś od siebie: Nie będę się rozwodził i opiszę się trzema słowami: skuteczny, ambitny, konkretny

kary.png

karyasd.png

Imię: Sylwek
Login: Sylwek
UID: 15631

Zrzutekranu(501).thumb.png.d498ce05906ff767d9bf6fb4a7060d12.pngKary na serwerze: (screen)Zrzutekranu(502).thumb.png.57da7cbc64581245ed87ee8e34bb5cdd.png

Ile czasu dziennie dasz rady poświęcić na serwer: Zależy od dnia, coś między 3 a 6h
Coś o sobie (rozbudowane zdania): Witam, mam na imię Sylwek (jak sam Nick wskazuje). Interesuję się motoryzacją oraz moje główne hobby to prowadzenie pojazdów, jestem miły i pomocny. Na serwerze jestem szanowany i lubiany (tak mi się wydaje). Zawsze staram się sumiennie wykonywać swoje zadania. Przykład? Od tygodnia jestem w ERS, a mam już nabite ponad 50h na służbie, co pokazuje że jestem w stanie poświęcić dużo czasu dla serwera.
Dlaczego akurat ty?: Ponieważ świetnie odnalazłbym się w roli Supporta, godnie reprezentowałbym serwer oraz całą administrację. Nie mam najmniejszych problemów z ortografią czy elokwencją. Przede wszystkim, nie prowokuję ludzi, staram się wyjaśniać konflikty słownie. Potrafię zachować wysoką kulturę osobistą oraz przyznać się do błędu, cięzko wyprowadzić mnie z równowagi. Wiadomo, zdarzają się przypadki gdzie puszczają nerwy, lecz u mnie jest to rzadkość i każdy jest tylko człowiekiem, każdy ma swoje granice. Wiem dużo na temat serwera, znam regulamin, szybko się uczę więc nie będę miał problemów z przyswojeniem wymaganej wiedzy.
Czy posiadasz doświadczenie w byciu Support'em?: Nie, lecz lubię zdobywać nowe doświadczenia, dlatego właśnie aplikuję na stanowisko Supporta.
Coś od siebie: Z mojej strony to wszystko, liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej aplikacji, oraz życzę wszystkim powodzenia.

Edytowane przez sylwestro___

• DXT zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...