Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Propozycja] Dodanie specjalnego sklepu gdzie można by ubierać swojego CJ'a na swój sposób

franio420

Rekomendowane odpowiedzi

UID:17928
Dlaczego mamy ją wprowadzić?: Dotychczas jest tak że jak się wchodzi na serwer to się losuje randomowy strój dla CJ'a ale jakby wprowadzić moją propozycje to było by fajne urozmaicenie ponieważ po wejściu na serwer duża część wylosowanych strojów nie jest ładna ale zarówno trafiają się też nie najgorsze outfity ale dzięki dodaniu opcji ubierania CJ'a na swój sposób pewnie duża część graczy którym tak jak i mi nie podobają się skiny które można zakupić w sklepie ze strojami mogły by ubrać CJ w dostępne koszulki bluzy spodnie czapki buty okulary dzięki czemu każdy kto by chciał sprawić że jego CJ jest ubrany na swój własny unikalny sposób 
Dokładny opis propozycji: według mnie powwino to wyglądać że obok sklepu ze skinami powinien powstać sklep z ubraniami w którym znajdował by się blip który by przenosił postać do przymierzalni w której można by wybrać sobie ubrania z asortymentu sklepu które by można dodać do koszyka a po tym było by można się udać do sprzedawcy u którego za pomocą menu interakcji można by zapłacić za wybrane ubrania 
Co by wniosło to do rozgrywki: Możliwość ubrania swojego CJ'a w wybrane przez siebie ubrania 😄